Webdesign

En god homepage kendetegnes ved, at dens informationer er struktureret på en enkel og brugervenlig måde, og at sitet ikke er overhængt med store mængder forstyrrende og unyttig grafik, som det tager unødvendig lang tid at downloade.

Den seriøse Internet-bruger ønsker brugervenlighed, hastighed og informationer, derfor er det afgørende, at en homepage struktureres, så mængden af tekst og grafik på de enkelte sites/frames nøje afpasses, så siten virker overskuelig og informativ.

På Internettet er forskellen på succes og fiasko kun et enkelt museklik, for hvis en homepage ikke tilfredsstiller brugerens ønsker, så er et enkelt klik nemlig nok til at bringe brugeren videre til andre og mere interessante sites.

Elektronisk publicering på Internettet har mange fordele frem for publikationer på papir, idet man lynhurtigt kan ændre en enkelt pris, et billede eller noget tekst, uden at der skal trykkes et helt nyt oplag.

Klik her for at se eksempler på homepages, som jeg har designet og produceret.

Animationer og web-grafik

Internettet er ufatteligt stort og udbudet af websteder er enormt, derfor er det vigtigt, at man sørger for, at gøre ens homepage mere opsigtsvækkende end konkurrenternes, dette kan bl.a. gøres med god grafik og animationer.

Animationer fylder meget og er derfor tunge at downloade, så de skal anvendes med fornuft, de må ikke stjæle brugers opmærksomhed på en måde, så han / hun overser hompagens budskab.

Klik her for at se referenceeksempler på animationer, som jeg har produceret.

Bannerreklamer og linkannoncer

Bannerreklamer er Internettets svar på rubrikannoncer, men mange webmastere er desværre alt for grådige, de oversælger pladsen på deres web-sites, med alt for mange bannerreklamer. Det har medført, at Internetbrugerne er meget passive overfor bannerreklamer, så man må ikke fovente, at klikraten på en bannerreklame bliver særlig høj, dette har igen medført et press på priserne for bannervisninger.

Jeg anbefaler, at man kun køber bannerreklamer på web-sites, der emnemæssigt relaterer til deres egen site, og der må max være to bannerreklamer på siten.

Klik her for at se reference eksempler på bannerreklamer og linkannoncer


Niels Ebbesen
- fotograf, grafiker & webdesigner
Valkyries Plads 1 - DK-3650 Ølstykke - 47 17 56 22 - 40 33 69 40
info@niels-ebbesen.net