Logo'er og varemærker

Et godt logo eller varemærke virker som et ikon og er det vigtigste markedsføringssignal, som en virksomhed kan bruge til at fremhæve netop deres produkt og image.

Ved udformningen af logo'er og varemærker, skal der stilles skrappe krav til funktionaliteten, de skal fungere i mange sammenhænge, det er ikke nok, at logo'et ser flot ud i farver i en dyr tryksag, det skal også virke i en lille størrelse, i S/H og i digital form på en computerskærm.

Logo'er eller varemærker skal også udsende klare signaler, der relaterer til virksomheden og produktet: det er i den forbindelse vigtigt at være opmærksom på, at en given designstil i et logo altid vil være tidstypisk, og derfor er det vigtigt at man vedligeholder og moderniserer logo'er og varemærker med ca. 5 til 10 års mellemrum.

Klik her og se referenceeksempler på logo'er og varemærker:

Tryksager og annoncer

Jeg har 25 års erfaring med grafisk design og produktion af alle typer tryksager og annoncer, leveret som færdige totalløsninger, jeg har kombineret det klassiske håndværk med den nyeste dtp-teknologi, dette sikrer optimal kvalitet.


Niels Ebbesen
- fotograf, grafiker & webdesigner
Valkyries Plads 1 - DK-3650 Ølstykke - 47 17 56 22 - 40 33 69 40
info@niels-ebbesen.net